Turkse Specialiteiten - Spécialités Turques


 

 

 
  Hünkâr begendi € 15,00
  Purée d’aubergines aux dés d’agneau
Auberginepuree met stukjes lamsvlees
 
 

 
  Sehzadee tava (min. 2 pers) € 14,50 pp
  Poêle à la façon Sehzadee – Stoofpot Sehzadee
(temps de préparation 25 minutes – bereidingstijd 25 minuten)
 
     
  Saç kebab (min. 2 pers) € 14,00 pp
  Viande d’agneau, oignons, tomates, poivrons, champignons
Lamsvlees, ajuin, tomaten, pepers en champignons
 
     
  Ali nazik € 14,00
  Haché d’agneau, purée d’aubergines grillées, yaourt à l’ail
Lamsgehakt, gegrilde auberginen, yoghurt met look en kruiden
 
     
  Kuzu kavurma € 13,50
  Dès d’agneau à la poêle avec de l’origan
Stukjes lamsvlees met origan
 
     
  Kuzu kol sarma € 15,00
  Epaule d’agneau enveloppé de la pâte feuilletée
Lamsschouder ingewikkeld in deeg
 
     
  Güvec € 13,50
  Légumes avec de la viande d’agneau au four dans de la marmite
Groenten met lamsvlees in de oven
 
     
 

 

POISSSONS - VIS

 
     
  Cipura € 18,50
  Dorade grillée- gegrilde goudbrasem  
     
  Sardalya Izgara € 14,00
  Sardines grillées – gegrilde sardines
 
     
  Levrek € 18,50
  Bar grillé – gegrilde baars  
     
  Levrek € 19,00
  Gebakken zeetong – Sole meunière